۱۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۵۲

دستیابی به اطلاعات علمی دنیا؛

موتور جستجوی نوآورانه محقق ایرانی در خدمت بزرگترین موسسات علمی دنیا

موتور جستجوی نوآورانه محقق ایرانی در خدمت بزرگترین موسسات علمی دنیا

بنیانگذار و مدیر اجرایی ایرانی شرکت NextBio به منظور استفاده از نرم افزار نوآورانه NextBio در عرصه پایگاههای اطلاعاتی علمی با شرکت داروسازی "جانسون و جانسون" یک توافقنامه همکاری را به امضا رساند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید اختری بنیانگذار و مدیر اجرایی شرکت NextBio در این خصوص اظهار داشت: "این توافقنامه نقطه اوجی برای نرم افزار NextBio به شمار می رود."

وی افزود: "NextBio یک موتور جستجو است که به محققان و متخصصان بالینی این امکان را می دهد که وارد دنیای اطلاعات علمی شوند و با انجام کشفیات جدید، ارتباطات جدید مهمی را پیدا کنند و در عرصه اطلاعات علمی به قدرتی دست یابند که تاکنون از آن برخوردار نبودند."

بر پایه این توافقنامه از این پس محققان و متخصصان شرکت داروسازی Johnson & Johnson Pharmaceutical R&D می توانند از این موتور جستجوی نوآورانه برای انجام تحقیقات علمی خود استفاده کنند.

NextBio یک نرم افزار موتور جستجوی اطلاعات علمی وب - پایه است که ورود، جستجو و دسترسی به جدیدترین اطلاعات علمی دنیا را عرضه می کند و به محققان این امکان را می دهد که هرچه بیشتر در عرصه های پژوهشی بایکدیگر در تعامل قرار گیرند.

در این خصوص سعید اختری اظهار داشت: "جستجوگر فعل و انفعالی ما تنها با وارد کردن چند کلید واژه به آسانی به سئوالات مربوط به ژنها، بیماریها، نتایج تحقیقات، روشهای درمانی و نشانگرهای زیستی پاسخ می دهد."

سازنده ایرانی این نرم افزار جستجوگر افزود: "ما با این جستجوگر به کاربران خود حجم وسیعی از اطلاعات پایه را در مقولات ژنومیک و دیگر فرایندهای بیولوژیکی و نتایج بررسیهای شیمیایی و بالینی عرضه می کنیم. این اطلاعات و دانشهای پایه روی سکوهای مختلف، انواع داده ها، دامنه های تحقیقاتی و ارگانیسمها مدل گسترده شده اند."

سعید اختری بیش از 20 سال است که در عرصه توسعه و تجاری سازی محصولات نرم افزاری ویژه تجزیه، تجسم سازی و مدیریت اطلاعات بیولوژیکی فعالیت می کند.

وی علاوه بر ریاست شرکت NextBio رئیس و مدیر اجرایی شرکت "سیلیکون ژنتیکس" نیز بوده است. این تیم به ارائه کاربردی ترین نرم افزارهایی می پردازد که اطلاعات ژنومیک و ژنوتیپ DNA انسان را تجزیه و تصویرسازی می کنند.

این نرم افزارها را هزاران محقق در بیش از 600 شرکت داروسازی پیشگام، موسسات داروسازی و سازمانهای بزرگ تحقیقاتی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می دهند.

سیلیکون ژنتیک را شرکت Agilent Technologies در سال 2004 خریداری کرد.

سعید اختری تاکنون مدیریت اجرایی چندین شرکت تولیدکننده نرم افزارهای جستجوگر علمی را عهده دار بوده است که از آن جمله می توان به WinNonlin ، GeneWorld ، MacVector و PCGene اشاره کرد.

کد خبر 630947

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha